logo Project Magic   logo Kinderkankerfonds
     English
 

Benefiet concert

Welkom
Ontstaan
Internationaal
UZ-Gent
Goocheldoos
Evenementen
Medewerkers
Sponsors
Contact
 
 
 
Voor onze goochelaars.  
 
 
Zondag 14 juni 2009 ging het benefietconcert ten voordele van Project Magic Belgium door.

Voor de start van het concert werd een korte uitleg gegeven over wie we zijn en wat we doen.

In het eerste deel van het concert leerde Chantal Câlin ons Piaf kennen met enkele anekdotes, bekende en minder bekende liedjes.

Tijdens de pauze kreeg iedereen de kans om ons project te steunen. En daar moest niemand lang over nadenken, in totaal hebben we een bedrag van meer dan € 1500 bij elkaar gehaald.

In het tweede deel konden we genieten van Chantal Câlin, Nicole De Paepe aan de vleugelpiano en Marijke Himschoot als de feeërieke "Nimue" met enkele ontroerende goochelacts. Een mooie samenwerking van deze drie dames kregen we te zien en vooral te horen. Door een algemene stroompanne in het fakkeltheater viel alle licht en versterking uit. Gelukkig moet een piano niet in het stopcontact worden gestoken en met behulp van een zaklamp kon Nicole zonder problemen verder spelen. Een beetje later werd ze vergezeld door Chantal. Toen het licht weer aan ging kregen ze een welverdiende staande ovatie.

Wij danken al onze medewerkers, voor én achter de schermen.
Wij danken alle bezoekers voor hun aanwezigheid en voor hun steun aan Project Magic.

foto benefietconcert



Terug


      Deze pagina als uw home pagina instellen.     Voeg deze site toe aan uw favorieten.    Sitemap    Groter LettertypeKleiner lettertype