logo Project Magic   logo Kinderkankerfonds
     English
 

Trucje van de maand: Februari

Welkom
Ontstaan
Internationaal
UZ-Gent
Goocheldoos
Evenementen
Medewerkers
Sponsors
Contact
 
 
 
Voor onze goochelaars.  
 
 
3 papieren ringen, een trucje met wat knutselwerk.

De goochelaar heeft drie grote papieren ringen. Ze worden in de lengte doorgeknipt. Bij de eerste ring krijgt hij 2 even grote ringen. De tweede ring worden 2 even grote ringen die in elkaar zijn gehaakt. De derde ring wordt een ring, die veel groter is dan de oorspronkelijke ring.
Klik hier voor de uitleg.

Leugendetector, een kaartentruc.

De goochelaar spelt de naam van de kaart die jij hebt gekozen. En of je nu hebt gelogen of niet, de goochelaar haalt jouw kaart eruit.
Klik hier voor de uitleg.

Hoe doe ik dat?

Niet echt een trucje, maar wel een leuk raadseltje.
Hoe stap ik door een postkaart?
Klik hier voor de uitleg.

 

Belangrijk!

Voor je de truc aan je publiek toont, moet je hem verschillende keren oefenen. Tot je hem volledig onder de knie hebt. Je mama en papa zijn een uitstekend test-publiek. Oefen de truc een paar keer samen met hen voor je hem aan je vrienden toont.
Ze zullen veel meer onder de indruk zijn van je kunsten als de truc van de eerste keer goed gaat.

Verklap nooit het geheim van je truc. Ook niet als je vrienden blijven aandringen. Vertoon hem ook geen twee keer achter elkaar. Ze zouden het geheim dan kunnen ontdekken. Zeg dat je in de plaats daarvan een andere truc gaat tonen.


Terug

             Deze pagina als uw home pagina instellen.     Voeg deze site toe aan uw favorieten.    Sitemap    Groter LettertypeKleiner lettertype