logo Project Magic   logo Kinderkankerfonds
     English
 

Trucje van de maand: Oktober

Welkom
Ontstaan
Internationaal
UZ-Gent
Goocheldoos
Evenementen
Medewerkers
Sponsors
Contact
 
 
 
Voor onze goochelaars.  
 
 
Knip "Magic", een trucje met wat knutselwerk.

Je laat een toeschouwer op een willekeurige plaats in een strook papier knippen. Op magische wijze knipt hij juist op het woord Magic.
Eén kans op zeven...
Klik hier voor de uitleg.

Intuïtie.

Jij en een vrijwilliger uit het publiek kiezen elk een kaart uit een pakje van vijf kaarten. Wonder boven wonder kiezen jullie beide de rode kaart, de andere kaarten zijn allemaal zwart.
Klik hier voor de uitleg.

Hoe doe ik dat?

Niet echt een trucje, maar wel een leuk raadseltje.
Leg een munt op je elleboog en hou je arm evenwijdig met de vloer. Probeer nu de munt te vangen met de hand van de arm waar ook de munt op ligt.
Lukt het van de eerste keer?
Ontdek het hier.

 

Belangrijk!

Voor je de truc aan je publiek toont, moet je hem verschillende keren oefenen. Tot je hem volledig onder de knie hebt. Je mama en papa zijn een uitstekend test-publiek. Oefen de truc een paar keer samen met hen voor je hem aan je vrienden toont.
Ze zullen veel meer onder de indruk zijn van je kunsten als de truc van de eerste keer goed gaat.

Verklap nooit het geheim van je truc. Ook niet als je vrienden blijven aandringen. Vertoon hem ook geen twee keer achter elkaar. Ze zouden het geheim dan kunnen ontdekken. Zeg dat je in de plaats daarvan een andere truc gaat tonen.


Terug

             Deze pagina als uw home pagina instellen.     Voeg deze site toe aan uw favorieten.    Sitemap    Groter LettertypeKleiner lettertype